Ledenservice

Administreur   Rien den Adel
Postadres   Inzetter 39, 4161 BZ Heukelum
E-mail   ledenadministratie@vvheukelum.nl

KOSTEN LIDMAATSCHAP (PER MAAND)
Pupil (5-12 jaar)   € 6,50
Junior (12-18 jaar)   € 8,50
Senior, student (18+ jaar)   Vervalt
Senior, spelend (18+ jaar)   € 14,00
Senior, rustend (18+ jaar)   € 4,00
Donateur   € 2,50 (minimum bedrag)

Spelende senioren leden dienen tevens rekening te houden met een inning voor wasgeld van €15,- per half seizoen.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal één seizoen. Bij het lid worden gedurende een seizoen loopt het lidmaatschap tenminste tot het einde van dat seizoen. De contributie wordt maandelijks geïncasseerd. Bij een contributieachterstand van 3 maanden of meer mag u niet meer deelnemen aan wedstrijden.

KOSTEN LIDMAATSCHAP (PER MAAND) vanaf 1 januari 2017 1 januari 2018
Pupil (5-12 jaar)   € 8,00
Junior (12-18 jaar)   € 10,00
Senior, student (18+ jaar)   Vervalt
Senior, spelend (18+ jaar)   € 15,50
Senior, rustend (18+ jaar)   € 4,00
Donateur   € 2,50 (minimum bedrag)

LID WORDEN

Om lid te worden moet u het inschrijfformulier invullen en inleveren bij de ledenadministratie. Komt u van een andere vereniging dan zorgt uw inschrijving bij vvHeukelum voor een overschrijvingsverzoek bij uw vorige vereniging.

> Klik hier om het inschrijfformulier (pdf) te downloaden

Pupillen zijn vanaf 5 jaar van harte welkom bij de trainingen. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar jeugd@vvheukelum.nl

GEGEVENS WIJZIGEN

Stuur een bericht naar ledenadministratie@vvheukelum.nl met daarin uw huidige gegevens en de te wijzigen gegevens. De ledenadministratie zal desgewenst contact met u opnemen over de wijzigingen.

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

U kunt uw lidmaatschap opzeggen door een schriftelijke en ondertekende verklaring naar de ledenadministratie te sturen.

U betaalt contributie voor een heel seizoen. Bij tussentijdse opzegging wordt de incasso van uw contributie per januari of juli van enig jaar stopgezet.