Nieuws 1999

Zondag 29 december 1999

In het GCC Champions Cup zaalvoetbaltoernooi wint Heukelum met 6-3 van Woudrichem. Scores: Boudewijn Pronk 3, Sam Papilaja 2 en Henk Bel 1.

Zondag 19 december 1999

Het veld-voetbaljaar 1999 werd afgelopen zaterderdag voor v.v.Heukelum afgesloten met een algemene afgelasting. Alleen de jongens van Heukelum 1 komen nog in actie op het GCC Champions Cup zaalvoetbaltoernooi.

Zondag 12 december 1999

Afgelopen zaterdag waren er geen wedstrijden te zien op sportpark de Vriezenwijk. Alle thuisspelende senioren- en jeugd elftallen waren afgelast door de slechte gesteldheid van de velden. Dit natuurlijk door de vele regenbuien.

De uitspelende jeugdelftallen waren een ander verhaal, hierbij geen afgelastingen. Alleen de B1 en F2 deden goede zaken. De B1 won met 2-5 van G.J.S. B2 en de F2 won met 0-8 van HSSC'61 F3. Heukelum E2 speelde gelijk (5-5) tegen Almkerk E2. De C1 en F3 verloren hun wedstrijd. Respectievelijk met 4-2 van Vuren C1 en met 14-0 van Sleeuwijk F3.

Alle uitslagen kunt u nalezen op de uitslagen pagina. De standen van de senioren zijn te vinden op de standen pagina. De standen van de jeugd zijn te vinden op de jeugd-standen pagina, deze zijn bijgewerkt tot en met 8 december 1999. En het programma voor zaterdag 18 november is te lezen onder de optie programma.

Vanaf dit seizoen worden alle competitiedoelpunten bijgehouden voor de Hans Verkerk Leerdam Topscorers Wisselbeker. Kijk op de topscorers-pagina voor de actuele stand.

Zondag 5 december 1999

De wedstrijden van Heukelum 1 en 3 waren zaterdag afgelast. Heukelum 2 en 4 kwamen wel in actie. Heukelum 2 speelde zelf een topper in zijn klasse tegen HSSC'61 2. Helaas trok Heukelum 2 aan het kortste eind en verloor met 1-2. Heukelum 4 won met 4-6 van SC Gorkum 2.

Twee jeugdelftallen kwamen in actie, en hoe. Heukelum B1 won met 2-1 van Sparta'30 B1 en de D1 won met 1-7 van LRC D2.

Alle uitslagen kunt u nalezen op de uitslagen pagina. De standen van de senioren zijn te vinden op de standen pagina. De standen van de jeugd zijn te vinden op de jeugd-standen pagina, deze zijn bijgewerkt tot en met 1 december 1999. En het programma voor zaterdag 27 november is te lezen onder de optie programma.

Vanaf dit seizoen worden alle competitiedoelpunten bijgehouden voor de Hans Verkerk Leerdam Topscorers Wisselbeker. Kijk op de topscorers-pagina voor de actuele stand.

Zondag 28 november 1999

Dat v.v.Heukelum 1 tot de degradatie-kanshebbers hoort, bleek afgelopen zaterdag overduidelijk. Van 'rode lantaarn drager' Giessen 1 werd met 3-5 verloren. Ondanks dat er toch veel voetballend vermogen in de Heukelumse ploeg zit, komt het in de 3e klasse meer aan op felheid en mentaliteit. En juist hieraan ontbreekt het bij de mannen van trainer Horden. Toch is te hopen dat alle neuzen in de goede richting gaan staan en er eens uit een ander vaatje getapt gaat worden.

Heukelum 2 lijkt maar niet te kunnen verliezen. Zaterdag won het tweede, hetzij moeizaam, van Vuren 2 met 1-0. Er lijkt in deze klasse eindelijk een beetje afscheiding te komen tussen de teams onderling. Heukelum 3 haalde knap een puntje weg uit Arkel. Arkel 2 werd hier op een 3-3 gehouden. Heukelum 4 verloor teleurstellend van Asperen 4 met 2-3, en lijkt de kampioens-aspiraties te laten varen.

Bij de jeugd waren er twee mooie overwinningen. Heukelum E1 won met 0-9 van HSSC'61 E1 en Heukelum F3 won met 9-1 van Asperen F3. De E2 speelde met 1-1 gelijk tegen rivaal Beesd E2 en de F2 verloor met 2-4 van MVV'58 F1.

Alle uitslagen kunt u nalezen op de uitslagen pagina. De standen van de senioren zijn te vinden op de standen pagina. De standen van de jeugd zijn te vinden op de jeugd-standen pagina, deze zijn bijgewerkt tot en met 24 november 1999. En het programma voor zaterdag 27 november is te lezen onder de optie programma.

Vanaf dit seizoen worden alle competitiedoelpunten bijgehouden voor de Hans Verkerk Leerdam Topscorers Wisselbeker. Kijk op de topscorers-pagina voor de actuele stand.

Zondag 21 november 1999

Alhoewel iedereen vooraf hoopte op een overwinning van de Heukelumse hoofdmacht, was achteraf iedereen blij met een 2-2 eindstand. In de rust was het 0-2 voor VVAC 1, en leek VVAC met de punten naar huis te gaan. Echter was de tweede helft bijzonder sterk van Heukelum kant. VVAC kwam niet meer in het spel voor en de 2-2 eindstand had zelfs in een overwinning voor Heukelum kunnen eindigen.

Heukelum 2 verspeelde twee punten tegen De Alblas 2 en moet de koppositie afstaan aan HSSC'61 2. Overigens is Heukelum 2 reeds 6 competitie-wedstrijden achtereen ongeslagen. Heukelum 3 verloor opnieuw, nu van Peursum 3 met 2-0. Vijf wedstrijden werd er achtereen verloren, dus het wordt weer hoog tijd voor het derde om eens een wedstrijd te winnen. Heukelum 4 tegen koploper LRC 5 werd afgelast.

Bij de jeugdelftallen wonnen de E1 (4-3 tegen SVS'65 E1) en de F2 (2-1 tegen Beesd F3). Heukelum B1 speelde tegen ASH B1 gelijk met 1-1. De overige jeugdelftallen verloren.

Alle uitslagen kunt u nalezen op de uitslagen pagina. De standen van de senioren zijn te vinden op de standen pagina. De standen van de jeugd zijn te vinden op de jeugd-standen pagina, deze zijn bijgewerkt tot en met 17 november 1999. En het programma voor zaterdag 27 november is te lezen onder de optie programma.

Vanaf dit seizoen worden alle competitiedoelpunten bijgehouden voor de Hans Verkerk Leerdam Topscorers Wisselbeker. Kijk op de topscorers-pagina voor de actuele stand.

Zondag 14 november 1999

De overwinning van vorige week op Almkerk heeft Heukelum valse hoop gebracht. Heukelum verloor in een zeer slechte wedstrijd met 4-0 van Zuilichem. De problemen van het team van trainer Horden stapelen zich op. Er zal dan ook zeer snel uit een ander vaatje getapt moeten worden, want opnieuw een jaar onderin spelen ziet niemand van de v.v.Heukelum zitten.

Heukelum 2 loopt, na het 1-1 gelijkspel tegen Lekvogels 2, een punt uit op de concurrentie en staan nu 'iets' steviger aan kop. Niet temin zijn de onderlinge verschillen zeer klein. Het verschil met nummer negen is slechts 6 punten ofwel 2 wedstrijden. Heukelum 3 verloor op eigen veld met 2-4 van Meerkerk 4 en Heukelum 4 won afgelopen donderdag van HSSC'61 5 met 3-4.

In de jeugdafdeling werden er geen competitiewedstrijden afgewerkt. Wel waren er vriendschappelijke wedstrijden. Hierbij was het 3-3 gelijkspel van BZS B1 tegen Heukelum B1 de meest positieve.

Alle uitslagen kunt u nalezen op de uitslagen pagina. De standen van de senioren zijn te vinden op de standen pagina. De standen van de jeugd zijn te vinden op de jeugd-standen pagina, deze zijn bijgewerkt tot en met 3 november 1999. En het programma voor zaterdag 20 november is te lezen onder de optie programma.

Vanaf dit seizoen worden alle competitiedoelpunten bijgehouden voor de Hans Verkerk Leerdam Topscorers Wisselbeker. Kijk op de topscorers-pagina voor de actuele stand.

Zondag 7 november 1999

Eindelijk weer eens drie punten voor Heukelum 1. Almkerk 1 werd op de Vriezenwijk met 4-1 verslagen. Het is te hopen dat deze belangrijke punten goed voor het zelfvertrouwen zijn. Aanstaande zaterdag zal er van naaste concurrent Zuilichem 1 drie punten gepakt moeten worden, om in wat rustiger vaarwater te komen.

Heukelum 2 won de 'Lingewaal derby' van Herovina 2 met 4-1. In de stand staat het tweede nu op de eerste plaats omdat Everstein 2 punten liet liggen. Met een doelsaldo van 30 voor en 10 tegen blijkt dat het doel makkelijk wordt gevonden en de verdediging moeilijk te passeren is.

Heukelum 3 verloor helaas weer nipt met een doelpunt verschil. Het werd in Heukelum een 1-2 nederlaag tegen Tricht 3. Heukelum 4 herstelde zich met een 3-4 overwinning op Everstein 5. Met als grote uitblinker Gerard Kruis die alle vier de heukelumse doelpunten voor zijn rekening nam.

Een goede dag voor de jeugdafdeling van Heukelum. Van de acht elftallen wonnen er vijf hun wedstrijd, speelde een elftal gelijk en verloren er twee elftallen. De winnaars: Heukelum C1 won met 0-5 van Lekvogels C1, de D1 won met 8-2 van Brakel D1, Heukelum E1 won met 3-4 van GJS E2, de E2 won met 10-0 van Nivo Sparta E2 en de F1 won met 11-1 van HSSC'61 F1. Heukelum F2 speelde knap gelijk (1-1) tegen koploper Haaften F1. De B1 verloor met 2-6 van LRC B3 en de F3 verloor met 0-7 van Haaften F3.

Alle uitslagen kunt u nalezen op de uitslagen pagina. De standen van de senioren zijn te vinden op de standen pagina. De standen van de jeugd zijn te vinden op de jeugd-standen pagina, deze zijn bijgewerkt tot en met 3 november 1999. En het programma voor zaterdag 13 november is te lezen onder de optie programma.

Vanaf dit seizoen worden alle competitiedoelpunten bijgehouden voor de Hans Verkerk Leerdam Topscorers Wisselbeker. Kijk op de topscorers-pagina voor de actuele stand.

Zondag 31 oktober 1999

Heukelum 1 verliest van Brakel 1 met 1-0. Heukelum 1 is al zes wedstrijden niet meer tot een overwinning gekomen. Het is te hopen dat de jongens van trainer Harry Horden snel tot inkeer komen, anders zal degradatievoetbal weer op het programma staan.

Heukelum 2 daarentegen presteerde afgelopen zaterdag goed door met 1-4 van VVGZ te winnen. Heukelum 2 speelt nu mee in de kop van het klassement. Heukelum 3 verloor kansloos met 8-1 van koploper Asperen 3 en Heukelum 4 verloor verrassend van Herovina 3 met 3-2.

Bij de jeugdelftallen vielen de 9-0 winst van de E1 (tegen Leerdam Sport E2) en de F1 (tegen Leerdam Sport F1) op. Verder wonnen de F2 en F3 hun wedstrijd en speelden de mini-heukelummers (F4) tegen Beesd F5 gelijk met 2-2.

Zondag 24 oktober 1999

Geen competitiewedstrijden dit weekend, maar bekerwedstrijden. Bij de senioren won Heukelum 2 van S.V.W. 2 met 2-0. Heukelum 2 is dus door naar de volgende ronde. Heukelum 3 speelde vriendschappelijk tegen W.N.C. 2 en verloor met 3-2.

Bij de jeugd weden er bekerwedstrijden gespeeld door de B1, C1 en D1. Alle wedstrijden gingen verloren voor de Heukelumse jeugd.

Zondag 17 oktober 1999

1999 10 16 Heukelum 1 - SVW 1 strafschop Emory Usmany

Het doelpunt van Emory Usmany in de wedstrijd tegen S.V.W. (1-1), Foto Bert Zijderveld

Eindelijk weer eens een puntje voor Heukelum 1. In de voorbereiding werd nog met 3-1 verloren van S.V.W. 1, maar afgelopen zaterdag werd het een gelijkspel (1-1). Hopelijk is dit de ommekeer voor Heukelum 1. Heukelum 2 lijkt zich stevig in de middenmoot te vestigen door de 2-0 overwinning op Sliedrecht 2. Heukelum 3 verloor met 0-2 van koploper LRC 3 en Heukelum 4 haalde weer eens uit met 9-1 tegen A.S.H 4.

Alleen Heukelum C1 speelde afgelopen zaterdag voor de competitie bij de jeugd. Zij wonnen met 6-0 van Lekvogels C1. Heukelum F1 speelde vriendschappelijk tegen Ameide F1, en won met 2-1. Heukelum F4, de aller kleinsten van Heukelum, weet nu ook wat verliezen is bij de jeugd. Zij verloren met 0-22 van Noordeloos F4.

Zondag 10 oktober 1999

Het zelfde liedje voor Heukelum 1, nu weer 1-4 verlies van Sleeuwijk 1. Heukelum 2 speelde gelijk met 2-2 tegen Hardinxveld 2. Heukelum 3 is in de winning-mood na de overwinning vorige week werd HSSC'61 3 met 3-2 verslagen. De eerste competitie nederlaag voor Heukelum 4 is een feit. Van G.J.S. 7 werd met 1-4 verloren. De afwezigheid van topscorers Peter van Rooden en Rober de Boer was toch een te grote adrelating voor de ploeg.

Een bijzonder goede dag voor de Heukelumse jeugd. Vijf overwinningen en vier keer een gelijkspel. De overwinningen: Heukelum E1 - Leerdam Sport E2 9-0, LRC E4 - Heukelum E2 3-4, Leerdam Sport F1 - Heukelum F1 1-9, Heukelum F2 - Vuren F1 7-1 en Tricht F4 - Heukelum F3 1-2. De gelijke spelen: GVV'63 B1 - Heukelum B1 5-5, Heukelum C1 - Noordeloos C1 2-2, Herovina D1 - Heukelum D1 0-0 en Heukelum F4 - Beesd F5 1-1.

Zaterdag 2 oktober 1999

Weer verlies voor Heukelum 1. Deze keer was H.S.S.C.'61 1 met 2-0 te sterk voor de Heukelummers. Heukelum 2 verloor in een ongelukkige wedstrijd met 2-3 van Everstein 2. Heukelum 3 behaald zijn eerste competitie-overwinning op Streefkerk 3, het werd 6-1. Heukelum 4 won met dezelfde cijfers van Lekvogels 4.

Heukelum B1 verloor met 2-7 van G.J.S. B2. De C1 won met 4-2 van Vuren C1, de D1 met 6-0 van Asperen D1, de E2 met 3-1 van Almkerk E2 en de F2 won met 11-0 van HSSC'61 F3. Opmerkelijk was het eerste competitie-verlies van Heukelum F1. Zij verloren met 1-0 van SVW F1. Ook opmerkelijk waren het aantal goals bij de wedstrijd Asperen E1 tegen Heukelum E1. Er vielen er maarliefst 24. Helaas werd het in het nadeel van Heukelum E1 16-8. Als laatste verloor de F3 met 0-13 van Sleeuwijk F3.

Donderdag 30 september 1999

Door een fout van onze provider TrefPunt is de v.v.Heukelum homepage enkele dagen onbereikbaar geweest. Vanaf vandaag is de fout echter weer recht gezet, en is de homepage als vanouds bereikbaar.

Zondag 26 september 1999

Heukelum 1 is er niet in geslaagd de aansluiting met de top-3 te behouden. Afgelopen zaterdag ging de derby tegen Everstein met 0-1 verloren. Ondanks het getoonde spel de afgelopen weken was deze wedstrijd van een zeer matige kwaliteit van beide ploegen. Heukelum kan nu aanstaande zaterdag in de derby tegen H.S.S.C.'61 het een en ander recht zetten.

De wedstrijd Oranje Wit 4 - Heukelum 2 kwam te vervallen. Heukelum 3 verloop van Schelluinen 2 met 5-2. Heukelum 4 boekte tegen Groot Ammers 8 een 'gewone' overwinning van 10-1. Het vierde staat met LRC 5 op kop in de res. 5e klasse 072.

Heukelum B1 boekte een grote overwinning van 2-14 op Sparta'30 B1. Heukelum C1 verloor van Brakel C1 mer 3-1. De D1 en F2 speelden met 2-2 gelijk, de D1 tegen L.R.C. D2 en de F2 tegen MVV'58 F1. Heukelum E1, E2, F1 en F3 wonnen elk hun wedstrijd. De E1 met 8-0 van HSSC E1, de E2 met 3-5 van Beesd E2, de F1 met 10-0 van Giessen F1 en de F3 met 1-6 van Asperen F3.

Zondag 19 september 1999

Heukelum 1 liep afgelopen zaterdag tegen de eerste nederlaag op. In en tegen Schelluinen werd het 2-0. Heukelum moet nu, al vroeg in het seizoen, proberen de aansluiting met de top 3 te behouden. Aanstaande zaterdag 25 september is daar de kans toe, als Heukelum op de Vriezenwijk SC Everstein ontvangt.

Heukelum 2 zorgde voor de klapper van de zaterdag, door met 14-0 uit te halen tegen Groote Lindt 3. Hassan Ijaouane was de grote uitblinker met 6 doelpunten. Heukelum 3 verloop 'weer' nipt, nu was het van Sleeuwijk 3 met 2-3. Heukelum 4 boekte tegen Meerkerk 4 een ruime overwinning van 1-6, en staat nu aan kop in de stand.

Heukelum B1 boekte een knappe overwinning van 1-0 op ASH B1. Heukelum C1 en D1 verloren respectievelijk met 14-0 en 10-1. Knappe prestaties leverden de E2 en F1. De E2 won met 12-3 van Herovina E2 en de F1 won met 2-1 van Unitas F1. De F2 verloor met 4-3 van Beesd F3 en de F3 verloor met 0-11 van Woudrichem F3.

Zondag 12 september 1999

Heukelum 1 lijkt flink op stoom. Afgelopen zaterdag werd Streefkerk opzij gezet met 2-0. Gezien het spelbeeld dik verdient. En volgens velen een te mager aantal doelpunten, het hadden er zeker een stuk of vijf moeten zijn. Enigzins verzachtend was het wonderschone doelpunt van Sam Papilaja, die de 1-0 scoorde met een fraaie omhaal. Martin van Rooden scoorde de 2-0.

Heukelum 2 verloor geflateerd met 2-0 van H.S.S.C.'61 2. Gezien het spelbeeld had een gelijkspel een terechte uitslag geweest. De wedstrijd van Heukelum 3 tegen V.V.A.C. 3 werd na 15 minuten, door de scheidsrechter, gestaakt. Heukelum 4 lijkt met 'good old' Peter van Rooden op de goede weg. Met 9-1 werd SC Gorkum 2 verslagen. Peter van Rooden scoorde 5 doelpunten.

Bij de jeugdelftallen kregen de B1 en C1 rake klappen. De B1 verloor met 13-3 van L.R.C. B3 en de C1 verloor met 1-14 van Unitas C1. Aan de andere kant waren er ook Heukelumse elftallen die de klappen uitdeelden. De D1 won namelijk met 2-11 van Brakel D1, De E2 won met 2-9 van Nivo Sparta E2 en de F1 won met 1-8 van H.S.S.C.'61 F1. De overige jeugdelftallen, behalve de F3 (2-3 winst), besloten hun wedstrijd met een kleine nederlaag.

Zondag 4 september 1999

Heukelum 1 wint met 0-4 in Giessen. Gemeten naar het resultaat van de wedstrijd tegen Giessen is Heukelum van plan om veloren seizoen van vorig jaar weer goed te maken. De Heukelumers wonnen dan ook met 0-4 van Giessen en dat was nog niet eens geflatteerd. Het gepromoveerde Giessen kwam wel erg zwak over.

Zondag 29 augustus 1999

Afgelopen zaterdag stond weer in het teken van de Amstel Cup Districtsbeker. Heukelum 1 won, in het kader van deze beker, de Lingewaal-derby tegen Herovina 1 met 3-4. Heukelum heeft nu a.s. dinsdag tegen WNC 1 genoeg aan een punt om de volgende ronde van de Amstel Cup te halen.
Heukelum 2 speelde vriendschappelijk tegen Asperen 2, wat zich heeft teruggetrokken uit de Amstel Cup, en won met 4-5. Heukelum 2 kan a.s. donderdag tegen haaften de volgende ronde halen. Zie de Amstel Cup pagina.

Bij de jeugdelftallen kwamen de C1 en D1 uit voor de beker. Beiden verloren ze hun wedstrijd. De C1 met 3-2 van Leerdam Sport en de D1 met 0-4 van HSSC'61 D1. De bekerwedstrijd van Heukelum B1, tegen Herovina B1, werd verzet naar a.s. maandag.
De E1, E2, F1 en F2 speelden vriendschappelijk. De E1 verloor van Asperen E1 met 2-10, de E2 won met 10-2 van Asperen E2, de F1 won met 0-8 van Asperen F1 en de F2 won met 1-3 van Asperen F2.

Zaterdag 21 augustus 1999

Een goede dag voor het Heukelumse voetbal. Zowel voor de senioren als de jeugd. De F1 mocht de wisselbokaal meenemen van het toernooi bij Buren. Een eerste prijs dus. Klasse !. Heukelum E1 en E2 eindigden respectievelijk op een 3e en 2e plaats. Heukelum B1 won van Sleeuwijk B2 met 13-2. Heukelum C1 verloor met 4-2 van Everstein C1 en Heukelum D1 won van Everstein D1 met 4-1.

Heukelum 1 won zijn Amstel Cup wedstrijd tegen S.V.W. (zo) met 5-4. Een bijzonder goede wedstrijd met veel doelpunten. En een terechte winnaar. Hopelijk is het eerste de goede weg ingeslagen. Heukelum 2 won zijn Amstel Cup wedstrijd "op de sloffen" met 10-1 van W.N.C. 2. Zowel Heukelum 1 als Heukelum 2 voeren hun poules aan in de strijd om de districtsbeker. Zie de Amstel Cup pagina. Heukelum 3 speelde vriendschappelijk tegen Hardinxveld 3 en verloor met 6-1.

Woendag 18 augustus 1999

Heukelum 2 behaalde dinsdagavond een overwinning op de A2 jeugd van Elinkwijk. Grote match-winner was de spits van Heukelum, Ramond Jansen. Hij scoorde de drie heukelumse treffers. Zie het oefenprogramma.

Zondag 15 augustus 1999

Magere resultaten afgelopen zaterdag. Heukelum 1, 2 en 4 verloren hun oefenwedstrijd. Heukelum 1 verloor met 3-1 van S.V.W. 1 (za), Heukelum 2 verloor met 3-2 van S.V.W. 2 (za) en Heukelum 4 verloor met 4-2 van Rijswijkse Boys 4. Zie het oefenprogramma.

Zondag 1 augustus 1999

De trainingen van de selectie is afgelopen dinsdag 27 juli weer van start gegaan. Ondanks de zeer warme omstandigheden was de honger naar de bal goed merkbaar.

Inmiddels zijn de Amstel Cup wedstrijden van Heukelum 1 en 2 bekend en vindt u op de programma-pagina de competitieprogramma's (eerste helft) van Heukelum 1,2,3 en 4.

De competitie-indelingen van de jeugd-elftallen zijn bekend, zie indeling.

Woensdag 7 juli 1999

De competitie-indelingen van de lagere senioren-elftallen zijn bekend, zie indeling.

Ook de sponsors van de wedstrijdballen voor de thuis wedstrijden van Heukelum 1 zijn bekend, zie wedstrijdballen. Het is nog niet bekend welke sponsor welke wedstrijd gaat sponsoren, omdat het programma nog niet bekend is.

Maandag 5 juli 1999

De vakantie-maanden zijn weer aangebroken op sportpark de Vriezenwijk. 26 juni en 3 juli is er op de zelfwerkdagen door een behoorlijk aantal personen een aanvang gemaakt met het opknappen van ons sportpark. Het kan hierbij niet achterwege gelaten worden dat bij de zelfwerkdagen het slagschip van de v.v. het sterk af liet weten. Welgeteld één speler kwam opdagen. Misschien wel tekend voor het hele seizoen van Heukelum 1.

De vakantieperiode wordt door de v.v.Heukelum homepage aangegrepen om het een en ander aan te passen en te re-stylen. Aan het begin van aanstaande seizoen ligt het in de planning om de vernieuwde site te presenteren. Tot die tijd worden de up-dates van de homepage onregelmatig uitgevoerd.

Zondag 13 juni 1999

Zaterdag werd het jaarlijkse HORECA toernooi gehouden op sportpark "de vriezenwijk". De ploeg van Empty Purse werd eerste door in de finale Cocon te verslaan met penalty's (3-4). De strijd om de derde en vierde plaats werd gewonnen door V.Z.W., wat met 3-1 van FC Hako won. De sportiviteitsprijs werd een gedeelde prooi voor V.Z.W. en De Brink.

De indeling voor Heukelum 1 voor seizoen 1999/2000 is bekend. Heukelum komt uit in de 3e klasse C met de volgende ploegen: Almkerk, Brakel, Giessen, H.S.S.C.'61, SC Everstein, Schelluinen, Sleeuwijk, Steefkerk, S.V.W., V.V.A.C. en Zuilichem.

Ook het oefenprogramma voor alle heukelumse elftallen is bekend gemaakt. De eerste training is op dinsdag 27 juli.

Op het programma staat a.s. zaterdag 19 juni de Heukelumse Rommelmarkt, waar v.v.Heukelum met een drank-stand aanwezig zal zijn. Verder zijn er op 26 juni en 3 juli de zelfwerk-dagen voor de actieve leden.

Zondag 6 juni 1999

Vrijdag en zaterdag waren de slotdagen van het mixtoernooi 1999. De pupillen speelden vrijdag hun finales. Den Bosch werd bij de pupillen mixtoernooi-kampioen doo met 2-1 van Excelsior te winnen. De finale van de junioren/senioren, Sprong - Van Zee, werd op zaterdag gespeeld. Deze wedstrijd werd door Van Zee gewonnen na het nemen van strafschoppen. De reguliere werdstrijd eindigde in 5-5.

Voor de aankomende periode staan nog tal van activiteiten op het programma. Zo is er a.s. zaterdag 12 juni het jaarlijkse HORECA toernooi, zijn de zelfwerk-dagen voor de actieve leden weer in de agenda gezet en zal v.v.Heukelum op de Heukelumse jaarmarkt (19 juni) aanwezig zijn. Zie voor het programma van juni en juli het programma.

Alle eindstanden van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De eindstanden van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen.

Zondag 30 mei 1999

Afgelopen zaterdag werd er op "de Vriezenwijk" het SNS-bank jeugdtoernooi gespeeld. In 4 poules speelde Heukelum E1, E2, F1 en F2 tegen ploegen van Arkel, G.J.S., Unitas en Vuren. G.J.S. bleek, met 4 hoofdprijzen, de grote winnaar. De jeugdteams van Heukelum presteerde behoorlijk. De E1 en E2 werden 3e, de F1 werd 2e en de F2 werd 4e. De standen en uitslagen van het SNS-bank toernooi kunt u nalezen op de SNS-bank pagina.

In de 2e klasse F kwam er dit weekende een promovendus bij. L.R.C. speelde, afgelopen zaterdag, in de promotie/degradatie-poule met 3-3 gelijk tegen Terneuzense Boys. De Leerdammers wonnen de daarna te nemen strafschoppen met 6-5 en de promotie was een feit.

In de degradatie-poule van de 2e klasse F was G.V.V.'63 vorige week reeds gedegradeerd. Afgelopen zaterdag won Nieuw Lekkerland met 2-0 van Brakel. Nieuw Lekkerland speelt door deze overwinning volgend seizoen in de 2e klasse F.

De competitie is nu afgelopen, maar voor de aankomende periode staan nog tal van activiteiten op het programma. Zo wordt tot 5 juni het mixtoernooi gehouden en zijn de zelfwerk-dagen voor de actieve leden weer in de agenda gezet. Zie voor het programma van mei, juni en juli het programma.

Alle eindstanden van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De eindstanden van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen.

Maandag 24 mei 1999

Afgelopen zaterdag werd er vriendschappelijk gevoetbald. Heukelum 2 moest het opnemen tegen een combinatie van eerste en tweede eftal spelers van Stedoco. Heukelum 2 won met 3-0. Heukelum 4 speelde uit tegen Stedoco 4 en verloor met 3-0.

In de 2e klasse F kwam er dit weekende een degradant bij. G.V.V.'63 verloor, afgelopen zaterdag, in de promotie/degradatie-poule met 1-7 van Nieuw Lekkerland. Maandag werd er gelijk gespeeld tegen Brakel (1-1), waardoor G.V.V.'63 geen aanspraak meer kan maken op de 1e plaats in de poule, en dus degradeerd uit de 2e klasse F.

L.R.C., de klasseperiode-kampioen uit de 2e klasse F, heeft nog steeds kans op promotie naar de 1e klasse. Afgelopen zaterdag eindigde in deze poule de wedstrijd Groote Lindt tegen Terneuzense Boys in een 1-2 overwinning voor Terneuzense Boys. L.R.C. deed afgelopen maandag Groote Lind de das om door thuis met 4-3 te winnen. Groote Lindt is nu definitief gedegradeerd uit de 1e klasse C. L.R.C. en Terneuzense Boys spelen zaterdag 29 mei om de open gekomen plek.

De competitie is nu afgelopen, maar voor de aankomende periode staan nog tal van activiteiten op het programma. Zo staan er verschillende toernooien op het programma (o.a. het mixtoernooi) en zijn de zelfwerk-dagen voor de actieve leden weer in de agenda gezet. Zie voor het programma van mei, juni en juli het programma.

Alle eindstanden van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De eindstanden van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen.

Zondag 16 mei 1999

Weinig te beleven op het Heukelumse veld afgelopen zaterdag. Alle elftallen zijn uitgespeeld voor de competitie en er stonden geen vriendschappelijke wedstrijden op het programma. Wel nam een elftal van hoofdsponsor Van Ekeren deel aan een bedrijventoernooi bij v.v.Vuren. Het elftal van Van Ekeren, wat vrijwel alleen uit Heukelum spelers bestond, prolongeerde de eerste plaats.

De competitie is nu afgelopen, maar voor de aankomende periode staan nog tal van activiteiten op het programma. Zo is er a.s. donderdag 20 mei de afsluitingsavond van seizoen 98/99, staan er verschillende toernooien op het programma (o.a. het mixtoernooi) en zijn de zelfwerk-dagen voor de actieve leden weer in de agenda gezet. Zie voor het programma van mei, juni en juli het programma.

Alle uitslagen van 15 mei kunt u nalezen bij uitslagen. De eindstanden van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De eindstanden van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen.

Zondag 9 mei 1999

Geen voetbal dit weekend op het heukelumse gras. Op een elftal na, hebben alle Heukelummers hun competitie afgesloten. Dit ene elftal, het tweede, moest voor de laatste competitiewedstrijd in het dorpje Hei- & Boeicop aantreden tegen H.S.S.C.'61 2. Na 90 minuten in de zon en wind te hebben gezwoegd, bleef de stand op 1-1 steken.

De jeugd is inmiddels klaar met de competitie en er waren afgelopen zaterdag dan ook geen wedstrijden.

Alle uitslagen van 8 mei kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen.

Maandag 3 mei 1999

Heukelum 2 versliest de resterende 8 minuten, van de wedstrijd tegen De Alblas, met 1-0. Hierdoor is de uitslag van de wedstrijd op 3-1 voor De Alblas gekomen.

Zondag 2 mei 1999

Na een weekje uitstel is het dan toch gelukt. HEUKELUM 3 IS KAMPIOEN ! Een glansrijke 0-2 overwinning in en tegen Noordeloos 2 bracht het fel begeerde kampioenschap binnen. Na terugkomst op het heukelumse grondgebied vloeide het bier rijkelijk, werd er flink gefeest en ... kreeg elftal-oudste Henk Iking alias OPA een looprek aangeboden. Later op de avond en tot diep in de nacht werd het 3e elftal op de disco in de konninginnedag-tent gesignaleerd. En hier sprak Bram van Gils de historische woorden: "Ik zeg niet dat we de beste van Spijk zijn. Ik zeg niet dat we de beste van Asperen zijn. Nee ... we zijn de beste van heel Heukelum !"

Heukelum 1 sleepte op de valreep van de competitie nog een punt binnen. Kampioen S.S.C.'55 werd in Heukelum keurig op een 0-0 gelijkspel gehouden. Heukelum eindigt na een desastreus seizoen onderaan met slechts 6 punten, en degradeert na 24 jaar naar de 3e klasse. Heukelum 2 speelde tegen Rijsoord 3 gelijk met 3-3, en zal met nog een wedstrijd voor de boeg in de middenmoot eindigen. Zo ook Heukelum 4 wat met 0-4 verloor van Theole 7.

De jeugd is inmiddels klaar met de competitie en er waren afgelopen zaterdag dan ook geen wedstrijden.

Alle uitslagen van 1 mei kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren van 21 april 1999.

Zaterdag 1 mei 1999

Hoofdsponsor Van Ekeren/Koster is ook tot en met seizoen 2000/2001 als hoofdsponsor van v.v.Heukelum verbonden.

Zondag 25 april 1999

Een sfeer vol deceptie en ongeloof afgelopen zaterdag na de wedstrijd v.v.Heukelum 3 - S.V.S.'65 2. Het 3e kon kampioen worden door de volle 3 punten te pakken. De bloemen stonden klaar, het foto-toestel in de aanslag en een mooie kampioenschaps-bokaal om te overhandigen. Echter ... enkele seconden voor tijd scoorde S.V.S.'65 2 de gelijkmaker waardoor het kampioensfeest werd afgelast. Volgende week heeft Heukelum 3 de kans om zich te bewijzen als echte kampioen, door minstens een punt te halen uit de wedstrijd met nummer twee Noordeloos 2. Heukelum 1 verloor met 3-1 van Sleeuwijk 1. Heukelum 2 speelde zich veilig, door met 4-2 van Papendrecht 2 te winnen. Heukelum 4 verloor van Rhelico 7 met 3-0.

Bij de jeugd ziet het er niet naar uit dat er kampioenschappen gaan komen. De C1 won wel van Sleeuwijk C3 met 4-2 en verlaat de laatste plaats. De D1 won van G.J.S. D2 en kan nog aanspraak maken op de 2e plaats. Heukelum E1 zal als 2e eindigen, na een 4-5 overwinning op Sparta'30 E1. De E2 zal na een 11-5 nederlaag tegen Herovina E2 in de middenmoot eindigen. Zo ook alle F-elftallen. De F1 won met 4-0 van HSSC'61 F1, de F2 verloor met 3-1 van HSSC'61 F2 en de F3 verloor met 4-0 van HSSC'61 F3.

Alle uitslagen van 24 april kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren van 21 april 1999.

Woensdag 21 april 1999

Het programma voor zaterdag 24 april 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 18 april 1999

Heukelum 2 speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen H.S.S.C.'61 2, en staat nog steeds niet veilig. Alhoewel deze zone snel in zicht komt. Heukelum 3 won met 8-0 van Peursum 4. Mocht Heukelum 3 a.s. dinsdag van Leerdam Sport 6 winnen, dan is er voor volgende week zaterdag een klein kansje dat Heukelum 3 het kampioenschap kan behalen. Noordeloos 2 moet dan wel verliezen en Heukelum 3 de volle winst pakken. Heukelum 4 zet de opmars voort en heeft nu drie wedstrijden op rij gewonnen. Afgelopen zaterdag was Lekvogels 4 het slachtoffer, Heukelum 4 won met 4-0.

Overwinningen bij de jeugd vielen alleen Heukelum E1 en F1 ten deel. Heukelum E1 won met 4-2 van Kerkwijk E1 en Heukelum F1 won met 9-1 van Altena F1. Heukelum D1 speelde gelijk tegen L.R.C. D3. De overige elftallen verloren.

Alle uitslagen van 17 april kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren van 14 april 1999.

Woensdag 14 april 1999

De wedstrijd Heukelum 1 - Sleeuwijk 1 is verplaatst van zaterdag 17 april naar dinsdag 20 april.

Woensdag 14 april 1999

Het programma voor zaterdag 14 april 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 11 april 1999

Het programma voor dinsdag 13 april 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 11 april 1999

Heukelum 1 en 2 verloren afgelopen zaterdag. Heukelum 1 geflatteerd met 1-5 van Woudrichem en Heukelum 2 met 3-1 van Vuren. Heukelum 3 kwam niet in actie, maar zag de concurrentie dichterbij komen. Heukelum 4 won knap van nummer twee, Everstein 6, met 2-0.

Van de jeugd wonnen de D1 en E1. De D1 won met 0-8 van Arkel D1 en de E1 won met 1-2 van N.O.A.D.'32 E1. Heukelum F2 en F3 speelden gelijk, achtereenvolgens met 2-2 (Meerkerk F2) en 0-0 (G.J.S. F5). De C1, E2, en F1 verloren hun wedstrijd.

Alle uitslagen van 10 april kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 31 maart 1999.

Maandag 5 april 1999

Het programma voor zaterdag 10 april 1999 staat op de homepage. Zie programma

Maandag 5 april 1999

Dubbel verlies deze 2e paasdag. Heukelum 2 verloor met 4-2 van A.S.W.H. 3. En Heukelum 4 verloor met 1-0 van Everstein 6.

Alle uitslagen van 5 april kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 24 maart 1999.

Zondag 24 april 1999

Het programma voor maandag 5 april 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 4 april 1999

Zaterdag is dan officieel het doek gevallen voor Heukelum 1. Door de 5-0 nederlaag tegen Breda 1 is de degradatie een feit geworden. Heukelum kan namelijk in de 4 nog resterende wedstrijden maximaal 12 punten halen om zo op 17 punten te komen. Sleeuwijk (19 punten) en Good Luck (20 punten) zijn niet meer door Heukelum te achterhalen. Sinds seizoen 1975-1976 heeft Heukelum nooit lager gespeeld dan de 2e klasse (de herindeling van 1996 hierin meegenomen, waarbij de 3e klasse 2e klasse werd). Met klem dus een zwarte dag in de geschiedenis van v.v.Heukelum.

De senioren presteerde over het geheel geen voldoende. Heukelum 2 verloor met 0-1 van Herovina 2, terwijl de dezelfde wedstrijd tussen beide elftallen vorige week bij Herovina resulteerde in een glansrijke 3-0 overwinning voor Heukelum. Heukelum 3 verspeelde 2 punten in de race om het kampioenschap door met 3-3 gelijk te spelen tegen Leerdam Sport 6. En ook Heukelum 4 presteerde onvoldoende door met 2-1 te verliezen van A.S.H., dit terwijl Heukelum A.S.H. vorige week simpel opzij zette met 3-0.

Van de Heukelumse benjamins kwamer er slechts 2 elftallen in actie. Heukelum C1 speelde vriendschappelijk tegen Arkel C1, en won na een goede wedstrijd van Heukelumse kant met 3-0. Heukelum E2 verloor van koploper Tricht E2 met 3-1.

Alle uitslagen van 3 april kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 24 maart 1999.

Woensdag 31 maart 1999

Dinsdag werden er in de klassen van Heukelum 2, 3 en 4 verschillende inhaalwedstrijden gespeeld. Door winst van Papendrecht zakt Heukelum 2, zonder zelf te spelen, een plaats. Heukelum 3 kwam wel in actie, en verdienstelijk, Heukelum won met 1 - 5 van Haaften 4. Heukelum 3 neemt hiermee enige afstand van de nummer twee. De wedstrijd van Heukelum 4 vond geen doorgang, omdat V.V.A.C. 7 niet op kwam dagen. In de stand van Heukelum 4 is de afwezigheid van V.V.A.C. omgezet in een 3 - 0 winst voor Heukelum. Dit onder voorbehoud.

Alle uitslagen van 30 maart kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen.

Zondag 28 maart 1999

Het programma voor dinsdag 30 maart 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 28 maart 1999

Afgelopen zaterdag veloor Heukelum 1 weer eens, nu met 1-2 van Breda. Degradatie lijkt vrijwel onmogelijk afwentbaar. Voor 99% voetbalt Heukelum 1 volgend seizoen in de 3e klasse. Maar ... de wonderen zijn voor die 1% de wereld nog niet uit. Heukelum 2 won de streekderby tegen Herovina 2 met 3-0 en lijkt zich op zeker te spelen. Heukelum 3 won met 1-0 van Peursum 4, en maakt het meest aanspraak op de titel. Heukelum 4 lijkt zich in de middenmoot te nestelen, met een 3-0 owerwinning op A.S.H. 4.

In de jeugdafdelingen sloten alleen de F-elftallen hun wedstrijd winnend af. De F1 won met 4-2 van MVV'58 F1, de F2 met 6-1 van Kozakken Boys F2 en de F3 won met 1-2 van Groot Ammers F3. Van de verloren wedstrijden sprong Heukelum E1 eruit. De E1 verloor met 0-13 van Altena E1.

Alle uitslagen van 27 maart kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 24 maart 1999.

Woensdag 24 maart 1999

Het programma voor zaterdag 27 maart 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zaterdag 20 maart 1999

Voor Heukelum 1 begint de rode lantaarn steeds feller te branden. Heukelum verloor met 1-0 van Good Luck, en ziet zijn kans op klasse behoud slinken tot vrijwel nul. Heukelum 2 won knap met 3-1 van Lekvogels 2. Heukelum 3 won met 3-1 van Ameide 4, en komt dichter bij de titel. Heukelum 4 behaalde een mooie 1-2 winst tegen H.S.S.C.'61 5.

Van de jeugdelftallen wonnen de E1 en E2. De D1 speelde gelijk en alle F-elftallen verloren.

Alle uitslagen van 20 maart kunt u nalezen bij uitslagen.De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 17 maart 1999.

Woensdag 17 maart 1999

Het programma voor zaterdag 20 maart 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 14 maart 1999

De kleine opleving tegen Tricht (1-1), van Heukelum 1, was slechts van korte duur. Heukelum verloor afgelopen zaterdag op eigen terein van De Zwerver met 1-2. Heukelum 2 behaalde in en tegen Sliedrecht een 1-1 gelijk spel. Het derde morstte 3 punten in de race om het kampioenschap. Een 4-2 nederlaag tegen Lekvogels 3 tekende de tweede nederlaag dit seizoen. Heukelum 4 bouwde afgelopen zaterdag een klein feestje, Lekvogels 4 werd met 8-1 verslagen, en de eerste overwinning van dit seizoen is genoteerd.

De Heukelumse jeugd presteerde wisselvallig. De D1 won met 7-1 van Schelluinen D1, de E1 verloor met 9-1 van Altena E1 en moet de koppositie uit handen geven. Heukelum E2 verloor met 0-5 van Roda Boys E2. Heukelum F1 won met 1-5 van M.V.V.'58 F1 en kan voorzichtig zijn blik naar boven richten. De F2 morstte punten door met 2-0 te verliezen van Kozakken Boys F2. En tot slot won de F3 met 3-1 van Groot Ammers F3.

Alle uitslagen van 13 maart kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 10 maart 1999.

Woensdag 10 maart 1999

De stand van de jeugdelftallen is bijgewerkt tot 3 maart. Zie jeugd-standen

Woensdag 10 maart 1999

Het programma voor zaterdag 13 maart 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 7 maart 1999

De wedstrijd van Heukelum 1 tegen Breda 1 werd afgelopen zaterdag afgelast. Heukelum 2 kon daarentegen aantreden voor de Lingewaalse derby tegen Vuren 2. En niet onverdienstelijk, Heukelum 2 won met 3 - 0 en kan nu enigszins weer adem halen. De wedstrijd van heukelums best presterende elftal, Heukelum 3, tegen Leerdam Sport 6 werd afgelast. Heukelum 4 verloor van koploper Rhelico 7. Na een snelle 2-0 voorsprong moest Heukelum 4 de wedstrijd toch uit handen geven en verloor uiteindelijk met 2-4.

Van de jeugdelftallen maakten alleen de E-elftallen een goede indruk. Heukelum E1 won met 5-9 van G.D.C. E1 en Heukelum E2 won met 2-1 van Haaften E2. Heukelum C1 verloor met 6-2 van Vuren C1, Heukelum D1 verloor met 0-1 van Tricht D1, Heukelum F1 verloor met 2-1 van Ameide F1 en Heukelum F3 verloor met 0-3 van Hardinxveld F4. Heukelum F2 tegen G.J.S. F3 werd afgelast.

Alle uitslagen van 6 maart kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 21 februari 1999.

Donderdag 4 maart 1999

Het programma voor zaterdag 6 maart 1999 staat op de homepage. Zie programma

Maandag 1 februari 1999

Heukelum 1 behaalde afgelopen zaterdag weer eens een puntje, door met 1-1 gelijk te spelen tegen Tricht 1. Heukelum 2 raakt verder in het dal, door een 1-2 verlies van Alblasserdam 2. Heukelum 3 herpakt zich en wint de topper tegen, nummer twee van de ranglijst, Arkel met 1-4. M.V.V.'58 4 - Heukelum 4 is verplaatst naar a.s. dinsdag 2 maart.

Van de jeugd verloor alleen Heukelum E2. Tegen Herovina E2 werd met 2-9 verloren. De gewonnen wedstrijden: Sleeuwijk C3 - V.V.Heukelum C1 1-2, Heukelum E1 - Sparta'30 E1 3-3, H.S.S.C.'61 F1 - V.V.Heukelum F1 1-6, V.V.Heukelum F2 - H.S.S.C.'61 F2 9-1 en H.S.S.C.'61 F3 - V.V.Heukelum F3 0-7.

Alle uitslagen van 27 februari kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 21 februari 1999.

Woensdag 24 februari 1999

Het programma voor zaterdag 27 februari 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 21 februari 1999

Wat afgelopen zaterdag een mooie overwinning had moeten worden eindigde in een desastreuze nederlaag. Ondanks het zeker niet minder vertoonde spel verloor Heukelum met 0-2 van G.V.V.'63 uit Gameren. Met nog 8 competitiewedstrijden voor de boeg zal het moeilijk worden om van de rode lantaarn af te komen. Ook Heukelum 2 verloor zijn wedstrijd. Veel gemiste kansen van Heukelum kant tekende het verlies tegen De Alblas 2 met 3-1. Doordat De Alblas vier wissels gebruikt heeft (er zijn er 3 toegestaan), krijgt deze wedstrijd misschien nog een staartje. De wedstrijden van het derde en vierde waren afgelast.

Wat slecht verliep bij de senioren verliep goed bij onze benjamins. Alhoewel de C1, D1 en E2 afgelast waren, werden alle overig wedstrijden gewonnen. De E1 won met 3-9 van Kerkwijk E1, de F1 met 8-0 van Altana F1, de F2 met 2-8 van Asperen F1 en de F3 met 5-8 van L.R.C. F6.

Alle uitslagen van 20 februari kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze dateren echter van 13 februari 1999.

Woensdag 17 februari 1999

Het programma voor zaterdag 20 februari 1999 staat op de homepage. Zie programma

Woensdag 17 februari 1999

De winnende lotnummmers van de Fancy Fair verloting zijn bekend. Zie verloting.

Zondag 14 februari 1999

Sneeuw en vorst waren de grootste boosdoeners van de afgelastingen afgelopen zaterdag. Het hele programma van v.v.Heukelum lag "eruit". Maar er kon wel, zij het erg voorzichtig, geoefend worden. Het eerste speelde vriendschappelijk tegen Herovina uit Herwijnen. Op het besneeuwde hoofdveld kwamen de krakelingen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Heukelum 2 had op het naastliggende veld geen kind aan Arkel 2. Tijdens de rust werd er van Arkel kant besloten de wedstrijd niet af te maken, door een tekort aan spelers vanwege blessures. Heukelum 2 stond toen met 4-1 voor.

's Middags werd, in een gezellig volle kantine, de tweede dag van de Fancy Fair ingezet. Wat tot de laatste uurtje duurde, en wederom als een groot succes bijgeschreven kan worden. Het bestuur bedankt de organisatie, het bar-personeel en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze bijzonder geslaagde avonden.

Alle uitslagen kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen

Donderdag 11 februari 1999

Het programma voor zaterdag 13 februari 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zaterdag 6 februari 1999

Een slechte dag voor het Heukelumse voetbal. Het eerste verloor met 3-0 van koploper S.S.C.'55 uit Sprang-Capelle. Door het gelijkspel van Sleeuwijk is het gat met de dichtstbijzijnde ploeg (Sleeuwijk) nu 8 punten. Heukelum 2 verloor in een slechte wedstrijd met 1-2 van Rijsoord 3. Aan de ongeslagen status van Heukelum 3 kwam een einde. Heukelum 3 liep, door een 1-5 nederlaag tegen Noordeloos 2, tegen de eerste verlieswedstrijd van dit seizoen aan. Heukelum 4 verloor met 6-2 van Theole 7 en wacht nog steeds op de eerste overwinning.

Ook de Heukelumse jeugd deelde mee in de malaise. Enige positieve uitzondering waren de D1 (7-2 winst tegen Arkel D1), de E2 (8-2 winst tegen Everstein E2) en de F2 (1-1 gelijk tegen Meerkerk F2). Heukelum C1 verloor met 11-1 van N.O.A.D.'32 C1. Heukelum E1 verloor met 5-6 van N.O.A.D.'32 E1. Heukelum F1 verloor met 2-3 van Peursum F1. En Heukelum F3 verloor met 11-2 van G.J.S. F5.

Alle uitslagen kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze standen dateren van 30 januari 1999.

Woensdag 3 februari 1999

Het programma voor zaterdag 6 februari 1999 staat op de homepage. Zie programma

Dinsdag 2 februari 1999

Vriendschappelijk: V.V.Heukelum 2 - G.J.S. 2 4-2

Zaterdag 30 januari 1999

Alle wedstrijden zijn afgelast. De uitslagen kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen.

Woensdag 27 januari 1999

Het programma voor zaterdag 30 januari 1999 staat op de homepage. Zie programma

Dinsdag 26 januari 1999

Hoofdtrainer Teus van wijngaarden en het bestuur van v.v.Heukelum hebben maandagavond in goed overleg besloten per direct uit elkaar te gaan. Dhr. Koos Romijn zal de taken van Dhr. Van Wijngaarden voor de rest van het seizoen gaan overnemen, en een poging doen om Heukelum in de 2e klasse te houden.

Disdag 26 januari 1999

Alle uitslagen van 23 januari kunt u nalezen bij uitslagen. De actuele standen van Heukelum 1, 2, 3 en 4 kunt u nalezen bij standen. De standen van de jeugdelftallen kunt u nalezen bij de jeugd-standen, deze zijn echter wel van 12 december.

Woensdag 13 januari 1999

Het programma voor zaterdag 16 januari 1999 staat op de homepage. Zie programma

Zondag 10 januari 1999

Oefenwedstrijd: v.v.Heukelum 2 - Schelluinen 2 7 - 1

Zondag 3 januari 1999

Aan de lange en steeds duidelijker wordende geruchtenstroom, over de aanstaande hoofdtrainer van v.v.Heukelum, is sinds zaterdag 2 januari een einde gekomen. Op 2 januari werd officieel bekend gemaakt dat Dhr. H. Horden voor seizoen 1999/2000 de functie als hoofdtrainer bij Heukelum gaat bekleden.

Dhr. Horden is momenteel assistent-trainer bij de Gorinchemse Voetbal Vereniging Unitas, uitkomende in de 1e klasse zondag. Het grootste gedeelte van zijn voetbal-loopbaan versleet hij ook in het eerste elftal van deze club. Voor Dhr. Horden ligt het in de planning om volgend seizoen de cursus Oefenmeester 1 te volgen, wat tekenend is voor zijn ambities.

Zondag 3 januari 1999

Het nieuwjaarsbal (zaterdag avond 2 januari) is wederom een groot succes geworden. De vele positieve reacties zijn een pluim voor de organisatie. Het bestuur bedank dan ook iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd aan deze avond.

Vrijdag 1 januari 1999

Het bestuur van v.v.Heukelum wenst idereen, die de club een warm hart toedraagt,een gezond, gelukkig en sportief 1999. Alle ereleden, leden van verdienste, leden, donateurs, vrijwilligers, sponsors en toeschouwers worden bedankt voor hun steun en inzet in het afgelopen jaar.