Overschrijvingen

zondag 16 juni 2019 , bron Marco van Honk

De overschrijvingsperiode voor het amateurvoetbal is zaterdagnacht 15 juni weer verstreken. Met het sluiten van de overschrijvingstermijn is ook een einde gekomen aan de jaarlijkse geruchtenstroom over wie de selectie komen versterken en wie er vertrekken.

Nieuw

De nieuwe hoofdtrainer Jerome Ceton mag in de voorbereiding een aantal nieuwelingen verwelkomen op sportpark De Vriezenwijk. Zeven spelers zullen aansluiten bij de A-selectie. Vier komen van LRC Leerdam, drie van Leerdam Sport'55. 

Als eerste komt Rick van Loo van LRC. De 21-jarige Van Loo speelt in de aanval en heeft inmiddels de nodige meters op eersteklasse niveau gemaakt.

Brennan Bieri zal de overstap maken van LRC Leerdam naar De Vriezenwijk. De snelle en behendige buitenspeler zou vorige zomer de overstap maken, maar zag er toen op het laatste moment vanaf.

Ook van LRC komen Jeffrey van der Heiden, 21 jaar en verdediger, en Giomaro Sihasale. Sihasale is 23 jaar en speelt op het middenveld.

Van Leerdam Sport'55 komt Ömer Faruk Duman. De 18-jarige speler heeft zich in korte tijd weten te ontwikkelen tot een steunpilaar in de verdediging binnen het eerste team van Leerdam Sport'55. 

Na één seizoen afwezigheid keert Tim Verdier terug op De Vriezenwijk. De 30-jarige verdediger speelde in seizoen 2016-2017 en 2017-2018 al voor Heukelum en komt over van Leerdam Sport'55.

Tot slot zal Mehmet Uysal van Leerdam Sport'55 overkomen en aansluiten bij de selectie van Jerome Ceton. Uysal is 20 jaar en bekleedt de positie van keeper.

Lager, stoppen of weg

Naast de komst van een aantal nieuwelingen voor de A-selectie staat ook een aardige lijst met spelers die weg gaan, stoppen of lager gaan voetballen. 

Ferry Meijdam zal komend seizoen Heukelum verruilen voor LRC Leerdam. Na een kort uitstapje naar IJsselmeervogels in 2016 gaat Meijdam het volgend seizoen opnieuw een stapje hoger proberen, nu bij LRC in de eerste klasse. 

Adem Kahraman zal het shirt van de Gorinchemse derdeklasser SVW gaan verdedigen. Kahraman maakte in 2017 de overstap naar De Vriezenwijk en ontwikkelde zich tot vaste basiskracht.

Marvin de Jong kwam twee seizoenen uit voor Heukelum en keert terug bij derdeklasser Schelluinen. Ook Robin Boekhout verlaat Heukelum en gaat naar FC Delta Sports'95. En ook Floris Kool houdt Heukelum na één seizoen voor gezien en keert terug naar derdeklasser HSSC'61. Menno Beusekamp maakt een verrassende stap en wordt assistent-trainer bij Oranje Wit.

Stijn Schuller en Wilfried Prigge hebben na een lange staat van dienst aangegeven lager te gaan voetballen.

En als laatste de keeper die na de winterstop op opmerkelijke wijze het keepersprobleem van Heukelum 1 oploste, Yoessef Chouaij. Hij vertrekt na een kortstondig verblijf naar Focus'07 in Culemborg.

 

We wensen Ferry, Adem, Marvin, Robin, Floris, Menno en Yoessef veel succes bij hun nieuwe vereniging, Stijn en Wilfried veel succes in de lagere region van het Heukelumse voetbal.

Rick, Brennan, Jeffrey, Giomaro, Ömer Faruk, Tim en Mehmet heten we van harte welkom bij v.v.Heukelum.